Afspraak maken
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Download het gratis inspiratieboek

Neem contact op

Exclusieve Binnenvloeren
033 - 303 73 36
info@exclusievebinnenvloeren.nl

Bezoek alleen op afspraak
  • Home
  • Blog
  • Met je blote voeten op een klinkervloer

Met je blote voeten op een klinkervloer

De bewoners van het huis, waarover ik in mijn vorige blog vertelde, hebben ook in de badkamer een vloer van gebakken klinkers liggen. Deze keer wil ik jullie hier graag meer over vertellen, want dit is echt uniek!

Met je blote voeten op een klinkervloer
Met je blote voeten op een klinkervloer
Met je blote voeten op een klinkervloer
Met je blote voeten op een klinkervloer
Met je blote voeten op een klinkervloer
Met je blote voeten op een klinkervloer
badkamer-vloer-waaltjes
badkamervloer-landelijk-waaltjes
badkamer-oud-hout-waaltjes
Badkamervloer-klinkers
Badkamer-vloer-opheusden-kesteren
Badkamer-vloer-opheusden-kesteren

Loopt dat wel lekker?

Je zou zeggen: Klinkers in de badkamer, loopt dat wel lekker op je blote voeten en hoe houd je het schoon? Nou, op de eerste vraag heeft bewoonster Gerdiene Timmer meteen haar woordje klaar. "Dan trek ik gewoon pantoffels aan", zegt ze lachend :)

Dit had ze in haar hoofd en ze wilde niets anders. En ook op de tweede vraag is het antwoord heel eenvoudig. Als de vloer gelegd is, wordt deze gevoegd en geïmpregneerd, zodat het resultaat vuil- en vochtafstotend is. Ook een groot voordeel van deze vloer van Waaltjes is dat je er bijna niets op ziet.

Wanden met beton ciré

De wanden van deze badkamer zijn behandeld met beton ciré. Dit is een gewreven en gewaxt beton. Het wordt handmatig aangebracht met vegende bewegingen. Hierdoor krijg je deze aparte structuur op de muur. Beton ciré is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk. Je hebt nooit meer last van vieze voegen, zoals je dat hebt met wandtegels. En doordat beton ciré met hars gebonden is, is het watervast. Dus prima geschikt voor de badkamer!

Vrijstaand bad biedt contrast

In tegenstelling tot de vloer en wanden, is het ovale witte vrijstaande bad wat moderner. Dit is een prachtige match! De landelijke stijl wordt hierdoor verrassend en vernieuwend.

Praktisch en stijlvol krukje

Het oud houten krukje naast het bad is praktisch en tegelijk ook heel stijlvol. Handig om je shampoo en douchegel op te zetten. Zo heb je alles binnen handbereik.

Uniek badmeubel

Dit badmeubel is een uniek exemplaar. Officiëel was dit een commode. Maar met een mooie witte waskom erop, dient deze nu als badmeubel. De waskom is ook net als het bad wat moderner. Het is altijd mooi om iets weer ergens terug te laten komen. Handig ook om je spullen netjes op te bergen achter de dichte deurtjes. De commode is gekocht bij Meubelpark de Bongerd, waar ook de accessoires vandaan komen.

Ladder

Deze decoratieve ladder is in elke ruimte een sfeermaker. Zo ook hier in de badkamer. En ook weer heel handig om je handdoeken er overheen te hangen.

Verlichting badkamer

Oude huizen hebben vaak van die mooie oude balken tegen het plafond. In het plafond  zijn spotjes aangebracht. Zo heb je overal voldoende licht.

Lijkt zo'n badkamer je ook wel wat? De volgende keer geef ik je tips om ook een landelijk-moderne badkamer te creëren. 


Deze blog is geschreven door Caroline. Met haar passie voor interieur en styling, is zij fan van binnenbestrating. Met haar blogs wil ze jou inspireren en de mooiste projecten van Exclusieve Binnenvloeren uitlichten.

341