Afspraak maken

5 stappenplan

Onze werkwijze voor de aanleg van uw binnenvloer is altijd dezelfde. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

 

1. Inspiratie & begroting

We beginnen met een afspraak voor kennismaking en inspiratie. Samen gaan we op zoek om de perfecte sfeer neer te zetten door stijl, kleur, legmethode en afwerking. U gaat naar huis met een compleet overzicht, technische informatie en een prijsindicatie voor uw begroting.

2. Offerte

Wanneer al uw wensen duidelijk zijn en een keuze is gemaakt uit alle mogelijkheden, maken we een concrete en complete offerte. Natuurlijk gebeurt dit aan de hand van alle exacte afmetingen.

3. Inplannen

Gaat u akkoord, dan plannen we het werk in en bestellen we de binnenklinkers. We stellen samen de startdatum vast en U hoort wanneer we verwachten klaar te zijn.

4. Aanleg & oplevering

Vanaf het moment dat de aanleg start, ziet u uw exclusieve binnenvloer werkelijkheid worden! We werken vol enthousiasme en houden u op de hoogte van de voortgang. Wanneer alles klaar is, kijken we samen of alles naar wens is.

5. Afspraak voor een uniek fotomoment

Uw vloer van binnenklinkers is een echte blikvanger in uw huis. En ons visitekaartje! We maken daarom graag een afspraak om mooie sfeerfoto's te maken voor onze site. Natuurlijk krijgt u deze ook toegestuurd.


Direct een afspraak maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloer van Waaltjes bij u thuis? Maak een afspraak voor inspiratie en uitleg!

 

* verplichte velden

340