Afspraak maken
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Bezoek alleen op afspraak
Neem contact op

Exclusieve Binnenvloeren
033 - 303 73 36
info@exclusievebinnenvloeren.nl

Klinkers toepassen bij monumentale panden en bij renovaties

Renovatie binnenklinkers molen de Zandhaas Santpoort-Noord

Klinkers in monumentale panden & renovatie binnenbestrating 

Klinkers worden al honderden jaren gebruikt. Daarom is het vanzelfsprekend dat ze vaak toegepast werden en worden in monumentale gebouwen. Voor renovatie van oude binnenbestrating bent bij Exclusieve Binnenvloeren aan het juiste adres. In monumentale gebouwen leggen we ook nieuwe binnenbestrating aan alsof het er al decennia ligt.

Renovatie binnenbestrating 

Binnenklinkers in een monumentaal gebouw die aan een opknapbeurt toe zijn, vertrouwt u natuurlijk alleen toe aan specialisten. Bij Exclusieve Binnenvloeren is uw historische binnenbestrating in goede handen. Na een renovatie kunnen uw binnenklinkers er weer jaren tegenaan.De klinkervloer behoudt zijn originele uitstraling en charme. Details en unieke (gebruiks)sporen uit het verleden plaatsen we terug alsof ze nooit weggeweest zijn.

Binnenklinkers in monumentale panden 

Woonboerderijen, molens, herenhuizen of schattige oude huisjes: zomaar wat voorbeelden van monumentale panden waarin Exclusieve Binnenvloeren binnenbestrating heeft aangelegd. Nergens passen binnenklinkers beter dan in monumentale gebouwen. Bent u de trotse eigenaar of beheerder van zo'n pand, zou het dan niet fantastisch zijn om ook een authentieke klinkervloer naar binnen te halen Binnenbestrating maakt de uitstraling van monumentale panden compleet.


Direct een afspraak maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloer van Waaltjes bij u thuis? Maak een afspraak met Wilbert voor inspiratie en uitleg!

 

* verplichte velden

329