Afspraak maken

Gebakken klinkers in uw woonkamer, keuken en hal

Waaltjes in huis

Echte, oude gebakken klinkers in huis: het kan! Als u iets bijzonders wilt, kiest u voor binnenbestrating. Haal de authentieke sfeer van een dorpspleintje of de oud- Hollandse stijl van monumentale gebouwen in huis. Binnenklinkers geven elke ruimte een warme en robuuste uitstraling. Of u nu van een landelijke stijl of van een industriƫle sfeer houdt: Waaltjes in huis is een absolute woontrend die ook bij u past!

Binnenvloeren van klinkers

Klinkers worden binnenshuis in verschillende ruimtes toegepast. Vooral in keukens komen ze fantastisch tot hun recht. Een grote woonkeuken is bijvoorbeeld helemaal af met een vloer van klinkers. Ook in de hal is binnenbestrating een echte eyecatcher. Daarnaast kunt u binnenklinkers leggen in de toiletruimte of badkamer. Eigenlijk zijn Waaltjes overal toepasbaar: niets is te gek!

Eigenschappen van binnenklinkers

Binnenbestrating is ontzettend duurzaam. U legt geen kunstmatig product op de vloer, maar hergebruikt gebakken klinkers van tientallen jaren oud, nieuw gebakken klinkers of betonklinkers. Een vloer van klinkers binnenshuis is robuust en kan tegen een stootje. Binnenklinkers slijten niet en zijn kras- en vlekbestendig. Binnenbestrating kan uitstekend toegepast worden met vloerverwarming, omdat de gebakken klinkers de warmte goed geleiden.

Aanleggen binnenbestrating

Het leggen van Waaltjes in huis is specialistisch werk. Klinkers, gezaagd tot strips van 2 tot 2,5 centimeter, lijmen we op de ondergrond vast. Daarna voegen we de vloer in, met een voegbreedte die u zelf kiest. De breedte van de voeg is bepalend voor het eindresultaat. Tot slot impregneren we de gehele vloer. Dit geeft een onderhoudsarme vloer die u nooit verslijt!

Assortiment binnenklinkers

Bij Exclusieve Binnenvloeren kunt u kiezen uit een groot assortiment binnenklinkers. Uit circa 30 soorten zoekt u de klinker die perfect past bij uw stijl en de uitstraling die uw huis verdient. Er zijn allerlei kleuren, die prima te combineren zijn met hout, natuurstenen tegels en andere materialen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het assortiment! 

327