Afspraak maken
Bezoek alleen op afspraak

Exclusieve Binnenvloeren

Specialist voor klinkers in huis

De mooiste exclusieve binnenvloeren van klinkers maken: dat is waar wij enthousiast van worden. Dat kan niet zonder u. Daarom inspireren we u om de perfecte vloer te vinden, waar u jarenlang van geniet! Daar werken we hard voor, want we willen alleen het beste resultaat.  

Sandro Groep 

Exclusieve Binnenvloeren is onderdeel van Sandro Groep. Ons bedrijf is gevestigd in Woudenberg. Als leverancier van bestratingsmaterialen is Sandro Groep al jaren actief in de tuinaanleg en de handel in stenen, klinkers, tegels en andere artikelen. Onze tegelzetters en stratenmakers werken dagelijks aan de mooiste tuinen, dakterrassen en binnenvloeren. 

Binnenbestrating 

Exclusieve Binnenvloeren is als één van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in de aanleg van binnenbestrating. Dit authentieke en stoere product weten we bij steeds meer mensen onder de aandacht te brengen. We inspireren iedereen die bezig is met de inrichting van zijn of haar woning. We laten architecten en stylisten kennismaken met binnenbestrating. Omdat we weten dat binnenklinkers mooi zijn in uw keuken, in uw hal, in het pand dat u ontwerpt of het restaurant dat u inricht. 

Specialist in aanleg binnenvloeren 

Exclusieve Binnenvloeren heeft het grootste aanbod binnenbestrating van Nederland. En met de nodige ervaring weten we precies hoe het beste resultaat tot stand komt. We voeren al het werk zelf uit. Dat begint bij de oriëntatie met u als klant. U kunt rekenen op goed advies en een heldere offerte. Na het leggen en voegen van de binnenbestrating, verzorgen we de impregnering. We zijn pas klaar als u helemaal tevreden bent.  

338