Afspraak maken
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Download het gratis inspiratieboek

Neem contact op

Exclusieve Binnenvloeren
033 - 303 73 36
info@exclusievebinnenvloeren.nl

Bezoek alleen op afspraak

Handen uit de mouwen...

De vorige keer heb ik jullie een kijkje laten nemen achter de voordeur van ons huis. Deze keer neem ik jullie mee naar de hal van een van de klanten van Exclusieve Binnenvloeren. De bewoners van dit sfeervolle huis, gelegen in het Betuwse dorp Opheusden, kozen ook voor een mooie vloer van binnenklinkers, zowel in de hal als in de badkamer.

Handen uit de mouwen...
Handen uit de mouwen...
Handen uit de mouwen...
Handen uit de mouwen...
Handen uit de mouwen...
Handen uit de mouwen...
Handen uit de mouwen...
Handen uit de mouwen...
waaltjes-landelijke-woonstijl
waaltjes-in-huis-landelijk
landelijk-wonen-waaltjes
landelijke-vloer-waaltjes
landelijke-vloer-hal-klinkers
badkamer-vloer-waaltjes
badkamervloer-landelijk-waaltjes
badkamer-oud-hout-waaltjes

Hetzelfde en toch verschillend...

Je zou het niet zeggen...., maar dit zijn dezelfde klinkers als bij ons thuis. Dat deze vloer er anders uitziet, komt doordat de klinkers in een ander verband gelegd zijn. De vloer bij ons is in halfsteensverband gelegd en deze vloer is gelegd in elleboogverband. De andere look komt ook door de cementsluier die hier op zit, waar de bewoners bewust voor gekozen hebben. Je ziet wel dat er heel veel mogelijkheden zijn met dezelfde klinkers, om de vloer totaal verschillend te laten lijken. Zodat het helemaal aan jou wensen kan voldoen!

Wat een likje verf al niet doet...

De bewoners van dit huis hebben nadat  ze dit huis kochten, veel opgeknapt. Het geheim is: alles van een nieuwe laag verf voorzien en je krijgt hierdoor al een heel andere sfeer. Dit is wat zij voornamelijk hebben gedaan. 

De muren zijn behandeld met een kalkverf van Pure & Original. Dit vormt een prachtig geheel met de vloer! Deze verf staat bekend om de matte, poederige uitstraling en de prachtige kleurnuances. De verf wordt door Pure & Original op de traditionele manier gemaakt en is leverbaar in meer dan 100 verschillende kleuren. 

Camoufleren 

Behalve mooie dingen zijn er in huis ook dingen die je liever niet ziet. Je kent het wel: stopcontacten, verwarmingsbuizen en radiatoren. Je ziet op de foto's dat de radiator ook geschilderd is. Zo valt hij mooi weg tegen de muur. Dit kan je ook doen met alle andere dingen die je wilt camoufleren.

Kijk eens naar de deuren op deze foto's... die mogen wel gezien worden! Ze zijn geschilderd in een mooie donkere kleur. Eens wat anders dan "veilig" wit. Soms moet je ook een beetje durven, vind ik. Zo krijgt elk interieur een persoonlijke touch!  

Handen uit de mouwen dus!

  • Verf de radiator mee in dezelfde kleur als de muur. Zo valt hij bijna niet  op. 
  • Geef bestaande dingen (die je zat bent) eens een ander kleurtje en je krijgt een  totaal ander sfeertje. 
  • Bekijk de kleuren en vloeren die je in huis wilt toepassen altijd bij daglicht. En in je eigen huis waar het komt. Vaak zijn er stalen van de verf verkrijgbaar. Is de kleur goed Probeer dan een klein stukje uit op de muur. En laat het drogen. Zo kan het bijna niet verkeerd gaan. 

Deze blog is geschreven door Caroline. Met haar passie voor interieur en styling, is zij fan van binnenbestrating. Met haar blogs wil ze jou inspireren en de mooiste projecten van Exclusieve Binnenvloeren uitlichten.

341