Afspraak maken
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Download het gratis inspiratieboek

Neem contact op

Exclusieve Binnenvloeren
033 - 303 73 36
info@exclusievebinnenvloeren.nl

Bezoek alleen op afspraak
  • Home
  • Blog
  • 5 tips voor een stijlvolle én praktische badkamer

5 tips voor een stijlvolle én praktische badkamer

In mijn vorige blog liet ik je de badkamer van Gerdiene zien. Deze keer geef ik je vijf concrete tips voor een stijlvolle én praktische badkamer, zoals die van haar.

5 tips voor een stijlvolle én praktische badkamer
5 tips voor een stijlvolle én praktische badkamer
5 tips voor een stijlvolle én praktische badkamer
badkamervloer-landelijk-waaltjes
badkamer-vloer-waaltjes
badkamer-oud-hout-waaltjes

1. Gebruik in de badkamer rustige kleuren

In de badkamer heb je vaak even een momentje voor jezelf. Lekker ontspannen na een drukke dag! Wist je dat kleuren invloed hebben op je gevoel? Door het gebruik van natuurlijke tinten en materialen straalt je badkamer rust uit. 

2. Accessoires

Wil je toch graag wat kleur toevoegen, zet dan accessoires neer in een kleur die jou aanspreekt. Dit kan je ook nog eens makkelijk veranderen als je er op uitgekeken bent!

3. Landelijk én strak

Combineer landelijk met strak. Hierdoor creër je een eigentijds landelijk interieur.

4. Verbouwen? Eerst nadenken!

Denk voordat je gaat verbouwen of nieuwbouwen goed na over wat voor soort verlichting je wilt. Dit is bepalend voor de plek waar de aansluiting moet worden gemaakt.

5. Low-budget tip

Verhuizen kost geld... Van tevoren heb je een begroting gemaakt en moet het allemaal lukken. Maar je kent het wel... je krijgt de ene tegenvaller na de andere. De bodem komt al aardig in zicht. Maar toch wil je graag dat alles er mooi uitziet. Om je een handje te helpen, heb ik hier nog een low-budget tip voor je. 

Tik een leuke commode op de kop,  via Marktplaats.nl bijvoorbeeld. Knap die zonodig op en behandel de commode met blanke lak. Zo is ie beschermd tegen vocht en water. Bestel één of twee waskommen en een kraan. Laat de loodgieter de aansluiting doen en je hebt een prachtig badmeubel! Op deze manier ontstaan soms de meest creatieve ideeën.

Ik wens jullie veel succes!


Deze blog is geschreven door Caroline. Met haar passie voor interieur en styling, is zij fan van binnenbestrating. Met haar blogs wil ze jou inspireren en de mooiste projecten van Exclusieve Binnenvloeren uitlichten.

341