Afspraak maken
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Download het gratis inspiratieboek

Bezoek alleen op afspraak
Neem contact op

Exclusieve Binnenvloeren
033 - 303 73 36
info@exclusievebinnenvloeren.nl

Landelijke hal in Opheusden

In de prachtige Betuwe, aan de weg van Kesteren naar Opheusden, staat een karateristiek huis uit 1948. Het interieur straalt een landelijke stijl uit. In de hal van deze woning hebben we binnenklinkers gelegd die hier helemaal bij horen.

Landelijke hal in Opheusden
Landelijke hal in Opheusden
Landelijke hal in Opheusden
gebakken-klinkers-in-huis-binnenbestrating
Binnenklinker-Lincoln-Castle
Klinkers-vloer-hal

Want wat past er beter bij een landelijke woonstijl dan binnenbestrating? In deze hal passen de Lincoln Castle Binnenklinkers perfect. Doordat het voegmiddel niet volledig weggewassen is, heeft deze vloer een verweerde 'sluier'. We spreken dan ook over binnenbestrating met een 'vuile voeg'. Dit combineert mooi met de muren van de hal, die een betonlook hebben. Ook aan de aankleding is gedacht: oud hout verfraait het geheel. 

De gebruikte klinkers zijn de Lincoln Castle Binnenklinkers. Deze binnenbestrating ligt in elleboogverband en heeft een lichte voeg. Dit project laat zien dat de manier van invoegen het resultaat bepaalt: het lichte voegmiddel dempt de bruine kleur van de klinkers. De vloer krijgt zo grijze tinten, die goed bij het schilderwerk passen. 

Categorie
Elleboogverband / Gebakken klinkers / Hal

Locatie
Opheusden

334