Afspraak maken
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Beoordeling 8,8. Lees klantbeoordelingen
Download het gratis inspiratieboek

Neem contact op

Exclusieve Binnenvloeren
033 - 303 73 36
info@exclusievebinnenvloeren.nl

Bezoek alleen op afspraak
  • Home
  • Blog
  • Treed binnen! Klinkers in de hal

Treed binnen! Klinkers in de hal

In mijn eerste twee blogs heb ik geschreven hoe de vloer van Waaltjes in onze bijkeuken eruitziet en hoe we deze ruimte hebben ingericht. Deze keer vertel ik je meer over de binnenbestrating in onze hal. Lees je mee?

Treed binnen! Klinkers in de hal
Treed binnen! Klinkers in de hal
Treed binnen! Klinkers in de hal
Treed binnen! Klinkers in de hal
Hal-klinkers-in-huis
Binnenbestrating-hal
waaltjes-in-huis-leggen-interieur-tips
waaltjes-in-huis-leggen-hal

Interieurtip: creëer eenheid

Wanneer je bij ons thuis achterom komt, zie je in de bijkeuken Waaltjes liggen. Vandaag neem ik je mee naar de hal. De voordeur staat uitnodigend open en in één oogopslag zie je ook hier een mooie vloer van gebakken klinkers liggen. 

Het geeft rust om eenheid te creëeren in je interieur: daarom kozen wij ervoor om in de hal dezelfde vloer te leggen als in de bijkeuken. Ook de kleur van de muur en de lamp zijn hetzelfde als in de bijkeuken. Handig om te weten: de kracht zit hem vaak in het herhalen van bepaalde kleuren en materialen!

Houd de basis hetzelfde

Een goede basis is het halve werk. Met de basis bedoel ik de wanden, de vloeren, de deuren en de plafonds. Zorg dat dit goed met elkaar matcht. Bij ons vormt de hoogglans zwarte voordeur daar een mooi contrast mee. Dit maakt het geheel sprekender. En het staat ook nog eens chique! 

Accessoires

Als de basis klopt, dan hoef je er ook niet zoveel meer aan toe te voegen, behalve wat bijpassende accessoires. De drie ingrediënten die ik gebruikt heb, om het plaatje compleet te maken zijn enkel maar een krukje van oud hout, een lantaarn en een droogboeketje. Je kent ze wel. Bij elke bloemist zijn ze te koop. Of je maakt ze zelf van een boeket, waarvan de bloemen uitgebloeid zijn en waarvan je alleen nog wat blad over hebt... Onmisbaar in een landelijk interieur!


Deze blog is geschreven door Caroline. Met haar passie voor interieur en styling, is zij fan van binnenbestrating. Met haar blogs wil ze jou inspireren en de mooiste projecten van Exclusieve Binnenvloeren uitlichten.

341