Openingstijden

Maandag t/m zaterdag:
Op afspraak tussen 08.00 - 17.00 uur

Zaterdag:
Op afspraak tussen 08:00 - 15.30 uur

Maak een afspraak ยป

Van 24 december tot en met 6 januari zijn we gesloten

Neem contact op

Exclusieve Binnenvloeren
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
(terrein Sandro Groep)

T. 033 - 303 73 36
E. info@exclusievebinnenvloeren.nl

Klinkers toepassen bij monumentale panden en bij renovaties

Renovatie binnenklinkers molen de Zandhaas Santpoort-Noord

Klinkers in monumentale panden & renovatie binnenbestrating 

Klinkers worden al honderden jaren gebruikt. Daarom is het vanzelfsprekend dat ze vaak toegepast werden en worden in monumentale gebouwen. Voor renovatie van oude binnenbestrating bent bij Exclusieve Binnenvloeren aan het juiste adres. In monumentale gebouwen leggen we ook nieuwe binnenbestrating aan alsof het er al decennia ligt.

Renovatie binnenbestrating 

Binnenklinkers in een monumentaal gebouw die aan een opknapbeurt toe zijn, vertrouwt u natuurlijk alleen toe aan specialisten. Bij Exclusieve Binnenvloeren is uw historische binnenbestrating in goede handen. Na een renovatie kunnen uw binnenklinkers er weer jaren tegenaan.De klinkervloer behoudt zijn originele uitstraling en charme. Details en unieke (gebruiks)sporen uit het verleden plaatsen we terug alsof ze nooit weggeweest zijn.

Binnenklinkers in monumentale panden 

Woonboerderijen, molens, herenhuizen of schattige oude huisjes: zomaar wat voorbeelden van monumentale panden waarin Exclusieve Binnenvloeren binnenbestrating heeft aangelegd. Nergens passen binnenklinkers beter dan in monumentale gebouwen. Bent u de trotse eigenaar of beheerder van zo'n pand, zou het dan niet fantastisch zijn om ook een authentieke klinkervloer naar binnen te halen Binnenbestrating maakt de uitstraling van monumentale panden compleet.

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op om meer informatie te ontvangen. U bent van harte welkom voor een afspraak op onze kantoorlocatie.

329