Openingstijden

Maandag t/m zaterdag:
Op afspraak tussen 08.00 - 17.00 uur

Zaterdag:
Op afspraak tussen 08:00 - 15.30 uur

Maak een afspraak »

Van 24 december tot en met 6 januari zijn we gesloten

Neem contact op

Exclusieve Binnenvloeren
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
(terrein Sandro Groep)

T. 033 - 303 73 36
E. info@exclusievebinnenvloeren.nl

Voor Architecten en Projectontwikkelaars

IMG_3182

Architecten & stylisten

Als ontwerper van woningen of andere gebouwen, als binnenhuisarchitect of als stylist zoekt u altijd naar bijzondere details en verrassende elementen. Hoe stijlvol vindt u een vloer van binnenklinkers? De ruimte die u ontwerpt of inricht krijg met binnenbestrating een exclusieve uitstraling!

Binnenbestrating in uw ontwerp

Of u nu een moderne woning ontwerpt, of een industriële inrichting styleert,binnenklinkers passen goed in allerlei ruimtes en allerlei stijlen.Er zijn authentieke binnenklinkers die perfect bij een landelijke sfeerp assen. Andere soorten hebben een doorleefde uitstraling die met een industriële styling matcht. Ook strakke varianten voor een moderner design behoren tot ons assortiment. Maak indruk als architect, ontwerper of stylist door binnenbestrating toe te passen!

Samenwerking architecten en Exclusieve Binnenvloeren

Om tot een optimaal resultaat te komen, denken wij graag met u mee. Door uw en onze kennis te combineren, komen we ongetwijfeld tot bijzondere creaties! Wij willen dan ook dolgraag samenwerken om uw klanten blij te maken met een exclusieve binnenvloer van klinkers. Verschillende architecten en interieurstylisten in heel Nederland gingen u voor.

Samenwerking projectontwikkelaars en Exclusieve Binnenvloeren

Dit geldt natuurlijk ook voor projectontwikkelaars. Grote oppervlakten vormen voor ons geen probleem. Of het nu in een grote hal, een restaurant, een hotel of ander gebouw is, met de nodige ervaring leggen we binnenbestrating voor projectontwikkelaars, tot wel 100 of 200 m2.

Contact opnemen 

Zullen we de mogelijkheden eens doornemen? Neem contact op om een afspraak te maken. U bent als architect, stylist of projectontwikkelaar ook van harte welkom!

328